Acerca de

Mijn verhaal

Visionary Edge heeft als missie om jonge ondernemers bewust te laten worden over de impact van gezondheid op hun dagelijkse prestatie in hun persoonlijke en zakelijke leven, doormiddel van online health & performance coaching met de juiste tools op het gebied van; Slaap, voeding, beweging & mentaliteit.

 

Het verhaal van Jamar 

Mijn naam is Jamar Tahya. Ik weet hoe het is om overgewicht te hebben. Ik weet hoe het is om weinig zelfvertrouwen te hebben. Ik weet hoe het is om alle belangrijke en confronterende situaties uit te stellen totdat ik de consequenties niet meer kan ontlopen. Ik weet hoe het is om weinig energie te hebben en dat kleine beetje energie te gebruiken voor video games. Ik weet hoe het is om mijn levensstijl niet onder controle te hebben. 

Ik heb deze dingen allemaal zelf moeten ondervinden en er ook van geleerd, doormiddel van deze obstakels ben ik in staat om anderen hiermee te kunnen helpen. 

Als jij 16 jarige Jamar zou vertellen dat hij nu andere mensen helpt met slaap, voeding, beweging & mentaliteit optimalisatie dan zou hij jou negeren en verder gaan met gamen.

Sinds het overlijden van mijn oma is mijn leven drastisch veranderd, omdat ik een ander perspectief heb gekregen over de wereld. Dit heeft mij de drive gegeven om ondernemers te helpen met hun lange termijn gezondheid en vitaliteit, zodat ze met de juiste intenties en bewustwording de wereld kunnen veranderen. 

Wanneer weet je of je ongezond bent? Als het te laat is.

Gezondheid is intern en slaat toe op de momenten wanneer je het niet verwacht, dus onderneem nu actie.

 

Investeer in jezelf om lange termijn problemen te voorkomen voor meer geluk, energie, vitaliteit en focus.