Acerca de

over mij

Visionary Edge heeft als missie om jonge ondernemers bewust te laten worden over de impact  van gezondheid op hun dagelijkse prestatie in hun persoonlijke en zakelijke leven, doormiddel van online coaching met de juiste tools op het gebied van; Voeding, beweging, slaap en mentaliteit.

 

Het verhaal van Jamar (Hoofdcoach)

Mijn naam is Jamar Tahya. Ik weet hoe het is om overgewicht te hebben. Ik weet hoe het is om weinig zelfvertrouwen te hebben. Ik weet hoe het is om alle belangrijke en confronterende situaties uit te stellen totdat ik de consequenties niet meer kan ontlopen. Ik weet hoe het is om weinig energie te hebben en dat kleine beetje energie te gebruiken voor video games. Ik weet hoe het is om mijn levensstijl niet onder controle te hebben. 

Ik heb deze dingen allemaal zelf moeten ondervinden en er ook van geleerd, doormiddel van deze obstakels ben ik in staat om anderen hiermee te kunnen helpen. 

Als jij 16 jarige Jamar zou vertellen dat hij nu andere mensen helpt met voeding, beweging, slaap en mentaliteit dan zou hij jou negeren en verder gaan met gamen.

Hiermee bedoel ik dat jij altijd kan veranderen, zelfs als jij het zelf niet in ziet. De persoon die jij gister was, ben jij nu niet meer, vandaag ben je een nieuwe jij en volgende week ben je weer totaal iemand anders. We leren continue van onze ervaringen, relaties, trauma's, etc.

 

Je wordt elke dag steeds meer jouw ware ik, onthoudt dat!